سرمایه‌گذاری در انگلیس: معرفی 7 سایت فعال

[ad_1]

1 – در سایت malekpour.ir  درباره سرمایه‌گذاری در انگلستان اینطور نوشته است:

البته این که می‌گویم دو نوع ویزای اصلی دارد به این مفهوم است که دو راه در انگلستان بسیار شناخته شده است و اکثر متقاضیان این دوراه را جستجو می‌کنند. در اینجا در خصوص ویزای ۲۰۰ هزار پوندی انگلستان توضیح می‌دهیم که اولین راه و مهم‌ترین راه است. در واقع این نوع ویزای ۲۰۰ هزار پوندی انگلستان یا سرمایه‌گذاری از طریق ۲۰۰ هزار پوند در انگلستان سوال بسیاری از عزیزان است. این نوع ویزا در اصطلاح ویزای کار افرینی خوانده می‌شود که از طریق سرمایه‌ایی معادل ۲۰۰ هزار پوند در انگلستان صورت می‌گیرد .

البته در تقسیم بندی ویزاهای سرمایه‌گذاری در انگلستان این ویزا ، ویزای tier1 خوانده میشود. شما میتوانید برای ویزای tier1 یا ۲۰۰ هزار پوندی انگلستان یا اساسا سرمایه گذاری در انگلستان از این طریق اقدام کنید و اگر معادل ۲۰۰هزار پوند سرمایه در دسترس داشته باشید. نکته بسیار مهم این است که شما میتوانید دو خانواده را با همین یک مبلغ برای مهاجرت اعزام دارید. در ضمن هر خانواده شامل main applicant یعنی درخواست کننده اصلی به انضمام خانواده وی یعنی زن و بچه‌های زیر ۱۸ سال می‌شود.

درباره سرمایه‌گذاری در انگلیس اینطور نوشته است:

بسیاری از افردای که قصد مهاجرت به کشور انگلستان را دارند روش اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری را انتخاب میکنند. همان طور که میدانید برای مهاجرت به انگلستان روشهای مختلفی وجود دارد مانند اخذ ویزای تحصیلی از انگلستان ، اخذ ویزای کاری از انگلستان و ….. اخذ ویزای سرمایه گذاری نیز یکی از این روشها میباشد. کشور انگلستان شرایط مناسبی را جهت سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم انگلستان از طریق سرمایه گذاری فراهم می نماید، در این مقاله شرایط و ضوابط سرمایه گذاری در انگلیس و مزایای سرمایه گذاری در انگلستان و اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در انگلستان شرح داده خواهد شد.
کشور انگلستان با داشتن بزرگترین ومؤفق ترین اقتصاد های جهان همواره از بزرگترین مراکز مالی دنیا بوده و طی قرون متمادی انگلستان در زمینه تجارت و کسب و کار و داشتن بزرگترین و معتبرترین بانک های جهان این کشور در تجارت و بازرگانی بین المللی مطرح بوده است و همین امر موجب می گردد سرمایه داران بسیاری از سراسر دنیا برای سرمایه گذاری و کارآفرینی به کشور انگلستان مهاجرت می نمایند. حتی به استناد آمار، شهر لندن دارای بیشترین تعداد سرمایه داران نسبت به شهرهای دیگر جهان می باشد.
مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری به دو صورت میباشد که در دو حالت و در مبالغ متفاوت انجام میشود ، این دو حالت عبارتند از :

سرمایه گذاری 200 هزار پوندی
سرمایه گذاری 1 میلیون پوندی

درباره سرمایه‌گذاری در انگلیس اینطور نوشته است:

ویزای اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری ۲۰۰ هزار پوندی و یک میلیون پوندی

به طورکلی در تعریف سرمایه گذاری می توان چنین گفت،انباشت وتزریق سرمایه به اقتصاد از این ایده نشات میگیرد که اقتصاد دانان موتور رشد و توسعه اقتصادی را سرمایه گزاری میدانند که یک نوع آن سرمایه گذاری خارجی ولو در سطح بنگاه های کوچک و خصوصی باشد چرا که سرمایه گذاری نقش و جایگاه مهمی در میان الگوهای رشد و توسعه اقتصادی دارد و موجب ثبات سیاسی هم هست برای همین کشورها برای اتباع دیگر کشورها هم برای سرمایه گذاری و انجام فعالیت های اقتصادی – تجاری و پرداخت مالیات اجازه ورود و اقامت در کشور را میدهند که وارد کردن سرمایه باید در قالب مشخص و با شرایطی که از طرف آن کشور پیش بینی شده صورت گیرد به عنوان مثال ثبت شرکت تجاری ،ایجاد تجارت ….

کشور انگلستان یکی از کشورهای توسعه یافته می باشد که دارای حاشیه امنیت سرمایه گذاری بالا و نظام مالیاتی بسیار مناسب می باشد و اغلب متقاضیان مهاجرت از طریق سرمایه گذاری تمایل دارند تا از طریق وارد کردن سرمایه خود به انگلستان اقامت این کشور را اخذ نمایند.

درباره سرمایه‌گذاری در انگلیس چنین نوشته است:

کشور انگلستان در جهت جذب نیروی مهاجر ، اقدام به تصویب قوانین سرمایه گذاری نموده است . این نوع سرمایه گذاری به سه دسته تقسیم می گردد که در ذیل به تفصیل شرح داده می شود :

سرمایه گذاری 50 هزار پوندی :

دولت انگلستان برای فارغ التحصیلان دانشگاه های انگلستان این شرایط را مهیا نموده است که با توجه به این امر ، این دسته از دانشجویان میتوانند با دارایی 50 هزار پوند اقدام به دریافت اقامت دائم انگلستان نمایند .(وکالت در موضوع بین المللی جزء تخصصی ترین خدمات ما می باشد.)

سرمایه گذاری 200 هزار پوندی :

آن دسته از افرادی که تمکن مالی به مبلغ 200 هزار پوند را دارند ، قادر می باشند که جهت کسب اقامت دائم انگلستان اقدام نمایند .

سرمایه گذاری 1 میلیون پوندی :

نوع دیگری از سرمایه گذاری می باشد . هدف از طرح این برنامه توسط دولت انگلستان ، جذب افراد مشخص با دارایی های زیاد به همراه خانواده می باشد .

درباره سرمایه‌گذاری در انگلیس چنین نوشته است:

منظور از گروه سرمایه گذاری چیست؟ این گروه به آن دسته از متقاضیانی اطلاق می گردد که جهت انجام فعالیت های اقتصادی – تجاری وارد انگلستان می شوند . این افراد باید پس از ثبت شرکت تجاری نسبت به آغاز فعالیت اقتصادی اهتمام ورزند .

متقاضی گروه سرمایه گذاری برای ورود به انگلستان باید چه امتیازی را کسب کند ؟
طبق قوانین و مقررات جدید ادارهُ مهاجرت انگلستان ، افراد مهاجر در گروه سرمایه گذاری باید برای ورود 95 امتیاز را کسب نمایند :
– 75 امتیاز برای سرمایه به مبلغ دویست هزار پوند – 200,000
– 10 امتیاز برای زبان انگلیسی – مدرک C1 ، معادل IETLS 7.0
– 10امتیاز برای پول گذران زندگی

نکته قابل توجه اینکه اگر فرد متقاضی امتیازات فوق را بدست نیاورد پرونده و در خواست وی رد خواهد شد .

 

 

درباره سرمایه گذاری در کشور انگلستان چنین نوشته است:

کشور انگلستان در چند سال گذشته و طی تصویب قوانین جدید مهاجرتی این کشور دو طرح کلی را برای متقاضیان اخذ اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری معرفی کرده است:

روش اول از طریق طرح یک میلیون پوندی می باشد. در این روش فرد متقاضی اخذ اقامت انگلستان با نشان دادن دارایی یک میلیون پوندی در انگلستان و یا یکی از بانک های انگلیسی در دیگر کشورها ،می تواند در طی پروسه کمتر از یک ساله و بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی موفق به اخذ اقامت دائم انگلستان شود. مسلما اخذ اقامت انگلستان از این روش، بسیار دشوار است چرا که انتقال این سرمایه به انگلستان قبل از اخذ اقامت بسیار سخت است.

درباره سرمایه‌گذاری در انگلیس چنین نوشته است:

سیستم ویزای اقامت سرمایه گذاری در انگلستان بر اساس سیستم امتیاز بندی و نیز سرمایه گذاری ۲ میلیون پوندی استوار می باشد که متقاضی باید حداقل ۷۵ امتیاز کسب نماید.

مبلغ ۲ میلیون پوند سرمایه گذاری، ۳۰ امتیاز از امتیازات مورد نیاز فرد را، تأمین می نماید. این مقدار سرمایه باید در بانک یا موسسه مالی معتبری در انگلستان سپرده گذاری شده باشد. اگر این مبلغ در خارج از انگلستان است، در هر حال باید قابلیت انتقال به انگلستان را داشته باشد.
برای دریافت امتیازات لازم دیگر در این شیوه از سرمایه گذاری در بریتانیا متقاضی باید حداقل ۱,۷۵۰,۰۰۰ پوند همین مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰ پوند را برای خرید اوراق قرضه، به صورت اوراق سهام و یا دیگر اوراق دولتی انگلیس صرف نموده تا ۳۰ امتیاز دیگر را کسب کند.
همچنین اگر قبل از به اتمام رسیدن ۳ ماه از زمان دریافت ویزای خود به سرمایه گذاری بپردازد، ۱۵ امتیاز دیگر را نیز کسب می کند.

متقاضی جهت استفاده از این روش، لازم است ابتدا حسابی در کشور انگلستان باز نماید.

مزایای مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای سرمایه گذاری

فرد متقاضی نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی ندارد.
همچنین سطح خاصی از تحصیلات آکادمیک مورد نیاز نیست.
در این شیوه مهاجرتی فرد متقاضی می تواند همسر و فرزندان کمتر از ۱۸ سال را به همراه خود داشته باشد.
متقاضی الزامی ندارد که برای تأمین هزینه همراهان خود مبلغ خاصی را در حساب بانکی خود بگذارد.

شما تجربه‌ای از سرمایه‌گذاری در انگلیس داشته‌ داشته‌اید؟ لطفا تجربه‌ را با ما و سایرین به اشتراک بگذارید

کد بورسی غیرحضوری

شما برای شروع معاملات و سرمایه‌گذاری در بورس نیاز به یک کارگزاری و کدبورسی دارید

معاملات آتی سکه

نحوه شروع معاملات در بازار آتی سکه طلا + استراتژی‌های سودآوری را بیاموزید

[ad_2]

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *